четвер, 27 квітня 2017 р.

Інститут модернізації змісту освіти обрав найкращі підручники

       Незабаром світ побачать дійсно найкращі підручники для дев'ятикласників. На цьому наголосив в.о. директора Інституту модернізації змісту освіти Володимир Ткаченко під час оприлюднення результатів конкурсу підручників для 9-го класу.
  «Голос кожного вчителя, який брав участь у голосуванні, врахований завдяки злагодженій роботі Репозитарію. Він був створений і обслуговується фахівцями Інституту. Втім ми відкриті для пропозицій щодо удосконалення системи в майбутньому, модернізації процесу голосування та підведення підсумків»,- наголосив керівник установи.
   Також в інституті повідомили, що з 21 по 25 квітня 2017 року автори проектів підручників та видавництва, які брали участь у конкурсному відборі, в разі незгоди із оприлюдненими результатами , можуть подати апеляцію.
       28 квітня має відбутись засідання колегії МОН, на якому будуть розглянуті протоколи конкурсних комісій і остаточно затверджено перелік підручників, що можуть друкуватись коштом державного бюджету.
     В Інституті модернізації змісту освіти звертають увагу громадськості, що певна частина якісної нової навчальної літератури не набрала необхідних 20 тисяч голосів вчительства та зауважують, що видавництва можуть видавати книги власним коштом.

Немає коментарів:

Дописати коментар