пʼятницю, 9 червня 2017 р.

«Друг — це одна душа, яка живе у двох тілах». Арістотель

   Всі ми маємо друзів – людей, яких ми вважаємо найближчими в нашому житті, 9 червня відзначається Міжнародний день друзів, тож цей день заслужено можна назвати днем любові до друга.
     Дружба  - це розуміння без слів, відсутність користі, відкритість, довіра, спільні теми, інтереси, хобі. Друзі не залишать наодинці в складну годину, завжди допоможуть. Не залишаться ніколи осторонь. Вони надійні, відверті, складно знайти іншу людину для збереження власних таємниць. Позитивний настрій дружби складно оскаржити. Дружні відносини завжди були цінними.
      Дружба та довіра завжди присутні у нашому житті, вони є однією із складових нашого життя. Ці відносини у деяких людей викликають сумніви, але дружба незамінна та бажана для багатьох людей.
        Кожний з нас має людину, яку саме сьогодні треба привітати зі святом. Адже цей день нагадує нам, що не зважаючи ні на які обставини ми повинні пам’ятати про наших друзів, які є важливими для нас та зробити їх цього дня трохи щасливішими.
Може хтось із нас цього дня знайде причину за багато часу зустрітись гучною компанією та поділитись новинами та приємними моментами в житті.
      В День друзів не забудьте привітати своїх друзів! Нехай дружба ніколи не зникає з вашого життя. Нагадайте друзям про себе, підготуйте цікаву листівку, якщо маєте мало друзів, то саме сьогодні попрацюйте над їх  пошуком.


Немає коментарів:

Дописати коментар